Despre noi

Ce este Biltong?

Datorita beneficiilor carnii de vita prin continutul bogat in nutrienti si a sursei de proteina naturala pe care o aduce organismului, Cape Deli lanseaza pe piata din Europa deliciosul Biltong autentic, deja raspandit cu succes in Africa si cu o crestere spectaculoasa in America. Noi redefinim snack-ul si gustarile pe baza de carne in bucataria moderna – acasa, in masina, la serviciu, la scoala, in excursie, in lounge-uri, intr-un restaurant sofisticat sau chiar in salile de sport, oricand si oriunde! Biltong-ul este o alternativa mai sanatoasa la gustarile obișnuite si este o excelenta sursa de proteine, pana la 67 de grame la 100 de grame de servire. Procesul de uscare a carnii, fata de gatitul clasic, face ca aceasta sa rețina majoritatea substanțelor sale nutritive, inclusiv minerale importante precum fier, zinc și magneziu.

Valabilitate

Folosind carne de cea mai buna calitate din fermele autohtone Romanesti, cerificata conform standardelor Europene, incurajam o nutritie sanatoasa, realizand produse fara aditivi sau conservanti. Cape Deli garanteaza un termen de valabilitate la raft a produselor noastre de 6 luni, prin realizarea sistemului de ambalare in atmosfera modificata (MAP), si nu necesita conditii de pastrare la rece a produsului finit.

Ambalare

Ambalarea se realizeaza in gramaje diverse, de la 50g, 80g, 180g, 250g, 500g pana la 1000g. Cantitatile mai mici sunt numai bune pentru momentele in care este nevoie de un snack sanatos, energizant, bogat in proteine, perfect pentru a fi consumat odata, in timp ce gramaje mai mari, sunt perfecte pentru prepararea unor retete inovative, acasa, in pub-uri si restaurante;, insa, putem ambala si livra in orice alte gramaje si in orice cantitate, la cererea clientilor.